VERHUUR

Apparatuur van top kwaliteit

Organiseert u een evenement en bent u opzoek naar koffiemachines die u kunt huren? Wij bieden een ruim assortiment verhuur apparatuur aan voor evenementen van klein tot groot!

Van koffiemachines, foodtruck, tuktuk, koffiebar tot uw eigen profesionele barista! Wij bieden het allemaal! Allemaal geheel in eigen beheer met apparatuur van top kwaliteit.

Geinteresseerd wat we voor u kunnen betekenen?
Kom in contact met ons zodat wij samen uw behoeftes en wensen duidelijk in kaart kunnen brengen.

KOFFIEMACHINES

KOFFIEMACHINES

Het plaatsen van koffiemachines op locatie voor zowel medewerkers/vrijwilligers als voor bezoekers van uw evenement. Denk hierbij aan volautomaten, zowel bonen als instant. Meer weten over onze verhuur mogelijkheden omtrent koffiemachines? Bekijk dan onze verhuurpagina.

Wij leveren onze koffiemachines enkel in combinatie met onze kwaliteit koffie en aanverwante producten.

Onze koffiemachines zijn te huur per dag, per week en per maand.

FOODTRUCK

Flexibel inzetbaar, o.a. te gebruiken als koffiewagen.Maar ook te gebruiken voor het prepareren van eten en drinken voor verschillende evenementen. De foodtruck is standaard te huren als met verschillende machines (Slush / frozenyoghurt, icecoffee, koffiemachines etc.

TUKTUK

tuk-tuk is flexibel inzetbaar, denk hierbij aan koffiebar, wijnbar, cocktailbar of barbecuefaciliteit. De tuk-tuk biedt de mogelijkheid tot het creëren van beleving d.m.v. aankleding aangepast op uw wensen.

Te huur per dag, week en maand.

  KOFFIEBAR

  Onze koffiebar is flexibel inzetbaar, u kunt het gebruiken als een koffiebar, maar laat zich ook gebruiken als wijnbar, cocktailbar of barbecuefaciliteit. De Koffiebar biedt de mogelijkheid tot het creëren van beleving d.m.v. aankleding aangepast op uw wensen

  Te huur per dag, week en maand.

  BARISTA SERVICE

  BARISTA SERVICE

  Wij bieden u de mogelijkheid tot het inhuren van een professionele opgeleide barista om zo uw warme dranken naar een hoger niveau te tillen. Onze barista’s zijn in te huren met of zonder onze koffiemachines. Uw eigen professionele barista voorziet u van de lekkerste: koffies, espresso’s, cappuccino’s en latte macchiatto’s.

  Door het inhuren van een professionele barista creeert u zekerheid voor een echte Italiaanse koffie beleving voor uw event.

  Onze baristas zijn al in te huren vanaf 2 uur per dag.

  Een greep uit onze referenties

  KOFFIEMACHINE HUREN?

  Neem contact met ons op voor meer informatie!

  KOFFIEMACHINE HUREN?

  Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Koffie Compleet van automaat tot ingrediënt, uw totaal leverancier voor een heerlijke kop koffie, cappuccino, choco en/of soep voor op kantoor/ werkvloer.

  Contact

  Wethouder Sangersstraat 47A
  6191 NA Beek (Limburg)
  Nederland

  info@koffie-compleet.nl

  +31 (0)46 437 71 11