Verhuur Koffiemachines

Persoonlijk advies

Eigen monteurs

Groot assortiment

Koop en Lease

VERHUUR

Machines van top kwaliteit

Organiseert u een evenement en bent u opzoek naar koffiemachines die u kunt huren? Wij bieden een ruim assortiment verhuur apparatuur aan voor evenementen van klein tot groot!

Van koffiemachines, foodtruck, tuktuk, koffiebar tot uw eigen profesionele barista! Wij bieden het allemaal! Allemaal geheel in eigen beheer met apparatuur van top kwaliteit.

Geinteresseerd wat we voor u kunnen betekenen?
Kom in contact met ons zodat wij samen uw behoeftes en wensen duidelijk in kaart kunnen brengen.

Bel mij terug

Wil je meer weten of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij bellen je terug.

VERHUUR

Koffiemachines

Het plaatsen van koffiemachines op locatie voor zowel medewerkers/vrijwilligers als voor bezoekers van uw evenement. Denk hierbij aan volautomaten, zowel bonen als instant. Meer weten over onze verhuur mogelijkheden omtrent koffiemachines? Bekijk dan onze verhuurpagina.

Wij leveren onze koffiemachines enkel in combinatie met onze kwaliteit koffie en aanverwante producten.

Onze koffiemachines zijn te huur per dag, per week en per maand.

VERHUUR

Foodtruck

Flexibel inzetbaar, o.a. te gebruiken als koffiewagen.Maar ook te gebruiken voor het prepareren van eten en drinken voor verschillende evenementen. De foodtruck is standaard te huren als met verschillende machines (Slush / frozenyoghurt, icecoffee, koffiemachines etc.

VERHUUR

TukTuk

tuk-tuk is flexibel inzetbaar, denk hierbij aan koffiebar, wijnbar, cocktailbar of barbecuefaciliteit. De tuk-tuk biedt de mogelijkheid tot het creëren van beleving d.m.v. aankleding aangepast op uw wensen.

Te huur per dag, week en maand.

VERHUUR

Koffiebar

Onze koffiebar is flexibel inzetbaar, u kunt het gebruiken als een koffiebar, maar laat zich ook gebruiken als wijnbar, cocktailbar of barbecuefaciliteit. De Koffiebar biedt de mogelijkheid tot het creëren van beleving d.m.v. aankleding aangepast op uw wensen

Te huur per dag, week en maand.

VERHUUR

Barista service

Wij bieden u de mogelijkheid tot het inhuren van een professionele opgeleide barista om zo uw warme dranken naar een hoger niveau te tillen. Onze barista’s zijn in te huren met of zonder onze koffiemachines. Uw eigen professionele barista voorziet u van de lekkerste: koffies, espresso’s, cappuccino’s en latte macchiatto’s.

Door het inhuren van een professionele barista creeert u zekerheid voor een echte Italiaanse koffie beleving voor uw event.

Onze baristas zijn al in te huren vanaf 2 uur per dag.

Bel mij terug

Wil je meer weten of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij bellen je terug.