Duurzaamheid &
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Persoonlijk advies

Eigen monteurs

Groot assortiment

Koop en Lease

WELKOM BIJ

Wij zijn Koffie Compleet

Bij Koffie-compleet zijn we gepassioneerd over koffie en onze planeet. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om op verantwoorde wijze bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Hieronder vind je enkele manieren waarop wij ons inzetten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid:

  1. Stikstofvrije Branding van Koffiebonen

Bij Koffie-compleet geloven we in het leveren van kwaliteit zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid. Daarom gebruiken we een stikstofvrij brandproces voor onze koffiebonen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende smaak, maar minimaliseert ook onze ecologische voetafdruk.

  1. Duurzame Verpakkingen

Wij begrijpen de impact van verpakkingsmaterialen op het milieu en streven ernaar om onze ecologische footprint te verkleinen. Daarom maken we bij Koffie-compleet gebruik van duurzame verpakkingen. Onze verpakkingen zijn recyclebaar en waar mogelijk gemaakt van hernieuwbare materialen. Bovendien nemen we deel aan het recyclingproces van waterfilters, waardoor we onze afvalproductie verminderen en bijdragen aan een circulaire economie.

  1. Inclusief Werkgeverschap

Bij Koffie-compleet streven we ernaar om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om te groeien. Wij omarmen diversiteit en verwelkomen medewerkers vanuit de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Door deze manier van werken waar iedereen welkom is, streven we niet alleen naar zakelijk succes, maar helpen we ook de wereld een beetje beter te maken.

  1. Samenwerking met Rainforest Alliance, Fairtrade en Biologische Koffie

 We zijn trots op onze samenwerking met gerespecteerde organisaties zoals Rainforest Alliance en Fairtrade. Deze partnerschappen stellen ons in staat om onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te versterken. Rainforest Alliance en Fairtrade werken aan het behoud van biodiversiteit, het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken en het verbeteren van de levensomstandigheden van koffieproducenten over de hele wereld. Daarnaast bieden we bij Koffie-compleet ook biologische koffie aan, geteeld zonder het gebruik van synthetische chemicaliën en pesticiden, wat de impact op het milieu vermindert en de kwaliteit van de bodem behoudt.

Samen kunnen we genieten van heerlijke koffie, wetende dat we ons inzetten voor een betere wereld. Bedankt voor het ondersteunen van onze missie bij Koffie-compleet.

Bel mij terug

Wil je meer weten of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij bellen je terug.

KOFFIE COMPLEET

Door de jaren heen