Koffiemachine kantoor Sittard?

Koffiemachine voor op kantoor in Sittard?

Bent u opzoek naar een koffiemachine voor op kantoor in Sittard? Dan bent u bij Koffie Compleet uit Beek op het juiste adres!

Wij zijn de business to business koffiemachine en koffie specialist in de regio Zuid-Limburg

Met werkervaring van meer dan 15 jaar en over de 2000 tevreden zakelijke klanten, staan wij iedere dag weer klaar om het personeel en bezoekers van bedrijven te voorzien van hun dagelijkse portie koffie.

Of u nu opzoek bent naar een espressomachine, volautomaat of voor de koffiemachine voor op kantoor in Sittard, onze specialisten bieden de helpende hand!

Als een van de weinige koffieleveranciers in de regio Zuid-Limburg beschikken wij over onze eigen service monteurs, zodat u altijd verzekerd bent van een werkende machine!

Laat u persoonlijk en vooral ook goed informeren door onze eigenaar en koffiespecialist Michel. Hij zal met u uw situatie bekijken en vervolgens een passende oplossing bieden die aansluit bij uw wensen.

Wij staan voor: Hoge service, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en vooral ook persoonlijkheid!

Dus bent u opzoek naar een koffiemachine kantoor in Sittard? Dan bent u bij Koffie Compleet uit Beek op het juiste adres.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via: 046 437 71 11 of mail naar info@koffie-compleet.nl

Neemt u ook eens een kijkje in onze webshop voor allerlei verschillende producten en toebehoren.

 

Een greep uit onze referenties

KOFFIEMACHINE HUREN?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

KOFFIEMACHINE HUREN?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Koffie Compleet van automaat tot ingrediënt, uw totaal leverancier voor een heerlijke kop koffie, cappuccino, choco en/of soep voor op kantoor/ werkvloer.

Koffieautomaten

Contact

Wethouder Sangersstraat 47A
6191 NA Beek (Limburg)
Nederland

info@koffie-compleet.nl

+31 (0)46 437 71 11