koffieautomaat kantoor Limburg

Welkom bij Koffie Compleet, de koffieautomaat specialist van Limburg.
Wij leveren van automaat tot ingrediënt.

Bekijk automatenContact opnemen

Koffieautomaat Kantoor Limburg

Koffieautomaat Kantoor Limburg

Koffieautomaat Kantoor Limburg is de koffiemachine leverancier van Limburg, waar snelle service en hoge kwaliteit centraal staat. Wij nemen de wensen van onze klanten serieus en doen er alles aan om u tevreden te stellen. Bent u op zoek naar de juiste koffiemachine? Zoek dan niet verder, want op koffiecompleet.nl bieden wij een groot assortiment van koffiemachines aan en er zit gegarandeerd een interessante machine voor u bij.

Voor wie is Koffieautomaat Kantoor Limburg interessant? 
Wij bieden apparaten aan gericht op drie doelgroepen: Bedrijven(en kantoren), horeca en particulieren. Een kantoor heeft bijvoorbeeld meer baat bij een koffiemachine die de koffie helemaal zelf klaarmaakt en waarbij weinig schoongemaakt hoeft te worden. Heeft u een bedrijf of kantoor, dan kunnen wij u koffiemachines aanbieden die speciaal gericht zijn op deze omgeving. Voor een restaurant of cafe is het misschien interessanter een apparaat te gebruiken waar de koffie handmatig klaargemaakt moet worden door een barista. Vaak vinden klanten het interessant om het proces van een goede kop koffie zetten van dichtbij te volgen. Maar ook voor thuis kunnen wij u een apparaat aanbieden dat bij u past. Van volledig automatisch tot het handmatig opstomen van de melk, Koffieautomaat Kantoor Limburg helpt u de koffiemachine te vinden die bij u past.

Service 
Bij Koffieautomaat Kantoor Limburg komt service op de eerste plaats. Wij komen de koffiemachine gratis bij u brengen en sluiten deze ook voor u aan. Ook in geval van een defect komen wij snel langs en zullen deze voor u repareren. Al binnen 4 kantooruren na een melding zullen wij contact met u opnemen. Mocht het ter plaatse niet lukken om de reparatie te verrichten, krijgt u een vervang apparaat todat de reparatie voltooid is. Zo komt u niet zonder koffie te zitten. Echter hebben wij ook een technische service desk, die u ten alle tijde kunt bellen als er een probleem opduikt bij het gebruik van de koffiemachine.
Voor klanten die ervoor kiezen een machine bij Koffieautomaat Kantoor Limburg te kopen is er ook een optie voor technische ondersteuning. Hiervoor kunt u bij ons een speciaal service- en onderhoudscontract afsluiten.

Wat kan Koffieautomaat Kantoor Limburg nog meer bieden? 
Wij hebben naast koffiemachines ook nog een assortiment van verschillende producten. Zo bieden wij kwaliteitskoffiebonen aan, maar ook verschillende soorten thee, Cup-A-Soup en vele andere producten. Verden kunt u bij ons ook terecht voor toebehoren, zoals bijvoorbeeld portiesuiker of koekjes voor bij de koffie(interessant voor de horeca).
Kortom, Koffieautomaat Kantoor Limburg is de koffieleverancier voor u. Niet alleen in Limburg, maar in heel Nederland. Mocht u geinteresseerd zijn, of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt een contactformulier invullen op onze website of een mail sturen naar: info@koffie-compleet.nl. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar op: +31 (0)46 437 71 11 of stuur een berichtje op whatsapp: +31 (0)6 51 26 15 83. Wij zoeken graag naar een oplossing om aan uw wensen te voldoen en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Automaten voor bedrijven

Bekijk hier ons ruime aanbod koffie automaten voor bedrijven. Wij helpen u graag verder om de juiste machine te vinden voor uw situatie! Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Automaten voor de horeca

Bekijk hier ons ruime aanbod koffie automaten voor de horeca. Wij helpen u graag verder om de juiste machine te vinden voor uw situatie! Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Automaten voor thuis

Bekijk hier ons ruime aanbod koffie automaten voor thuis. Wij helpen u graag verder om de juiste machine te vinden voor uw situatie! Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Telefoon

+31 (0)46 437 71 11

E-mail

info@koffie-compleet.nl

Adres

Wethouder Sangersstraat 47A
6191 NA Beek (Limburg)
Nederland

Kom in gesprek.